Kërko

Vatican News
 Dom Lush Gjergj Dom Lush Gjergj  

Dom Lush Gjergji: faleminderit Zotit, ndërkombëtarëve, shqiptarëve e miqve

Mbi domethënien e kësaj nisme flet dom Lush Gjergji në mikrofonin e koleges Belinda Lleshhaj-Cuni nga Radio Maria Kosovë, thotë falënderojmë Zotin, bashkësinë ndërkombëtare, vëllezërit tanë në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi e diasporë për ndihmën bujare që na ofruan gjatë luftës së vitit 1999.

R.SH. - Vatikan

FALEMINDERIT SHQIPËRI’: kjo tema e akademisë që Dioqeza Prizren-Prishtinë ka në program nesër, 18 janar,  në ora 10.00, pranë qendrës “BogdaniPolis”, pranë Kishës Katedrale ‘Shën Nënë Tereza’, në Prishtinë , për të përkujtuar bujarinë e pritjes dhe të strehimit vëllazëror që, Shqipëria, Maqedonia, Mali Zi e diaspora, treguan ndaj qytetarëve shqiptarë të Kosovës, gjatë luftës së vitit 1999, kur u dëbuan me dhunë nga vatrat dhe vendlindja e tyre.

Mbi domethënien e kësaj nisme flet dom Lush Gjergji në mikrofonin e koleges Belinda nga Radio Maria Kosovë, thotë falënderojmë Zotin, bashkësinë ndërkombëtare, vëllezërit tanë në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi e diasporë për ndihmën bujare që na ofruan gjatë luftës së vitit 1999....

Flet dom Lush Gjergji në mikrofonin e koleges Belinda nga Radio Maria Kosovë
17 janar 2020, 19:13