Kërko

Vatican News
Imzot Ottavio Vitale, ipeshkëv i Lezhës Imzot Ottavio Vitale, ipeshkëv i Lezhës 

Imzot Vitale: “Pashkët janë fitore e jetës mbi vdekjen”

Mesazhi i ipeshkvit të Lezhës, imzot Ottavio Vitale, për Pashkët e sivjetme 2019.

R.SH. - Vatikan

Urimi “Për shumë vjet Pashkët”, në Mesazhin e sivjetëm të ipeshkvit të Lezhës, imzot Ottavio Vitales. E vërteta e krishterë se Pashkët janë fitore e jetës mbi vdekjen, jehon në fjalët e tij për besimtarët katolikë, kudo ndodhen. Ngjallja e Krishtit u jep dinjitet njerëzve, pasi e ndan me ta ngadhnjimin e Kryqit dhe lavdinë hyjnore, duke premtuar shëlbimin e jetën e amshuar. Të dëgjojmë ipeshkvin e Lezhës…

Dëgjo mesazhin e imzot Ottavio Vitales...

 

21 prill 2019, 09:54