Kërko

 Ilir Meta, Presidente d’Albania Ilir Meta, Presidente d’Albania

Urimi i Presidentit Meta Papёs: shërim tё shpejt e rikthim nё misionin e rёndёsishёm

Presidenti Meta: “Bashkohem me lutjet për suksesin e operacionit të planifikuar kirurgjikal të Atit të Shenjtë, me urimin e përzemërt për shërim të shpejtë dhe të plotë si dhe për rikthimin sa më parë në krye të detyrës së Tij tepër të rëndësishme, në të mirën e njerëzimit dhe të përhapjes së mesazheve hyjnore”.

R.SH. - Vatikan

Urimi i Presidentit të Shqipёrisё, Ilir Meta Papёs Françesku pas ndërhyrjes sё djeshme kirurgjikale:

“Bashkohem me lutjet për suksesin e operacionit të planifikuar kirurgjikal të Atit të Shenjtë, me urimin e përzemërt për shërim të shpejtë dhe të plotë si dhe për rikthimin sa më parë në krye të detyrës së Tij tepër të rëndësishme, në të mirën e njerëzimit dhe të përhapjes së mesazheve hyjnore”.

05 korrik 2021, 15:40