Kërko

Vatican News
Mons Giovanni Perganie, vescovo di Albania meriodionale Mons Giovanni Perganie, vescovo di Albania meriodionale  

Imzot Giovanni Peragine: Krishti Ngjallur është forca jonë në këtë kohë të errët të covid-19

Imzot Giovanni Peragine: Krishti Ngjallur na përforcon me dritën e forcën e Tij Hyjnore në këtë kohë të covid-19. Prandaj shpresojmë në një të ardhmen më të mirë për të gjithë.

R.SH. - Vatikan

Vazhdojmë me mesazhin e Pashkëve nga ipeshkvijtë e Kishës katolike në Shqipëri, kësaj radhe do të dëgjojmë porosinë e urimin e Pashkëve, në kohën e koronavirusit, nga imzot imzot Giovanni Peragine, ipeshkëv i Shqipërisë së Jugu.

Krishti Ngjallur është forca jonë në këtë kohë të errët të covid-19 . Prandaj nuk duhet të humbin shpresën në të ardhmen, sepse Krishti Ngjallur nuk na braktisë në vështirësitë tona, në Ngjalljen e Jezusit ne bëhemi njerëz të ri.

Krishti Ngjallur na përforcon me dritën dhe forcën e Tij Hyjnore në këtë kohë të errët të covid-19. Prandaj nuk duhet të shpresojmë në një të ardhme më të mirë, që na ofron Ngjallja e Krishtit. Pashkët janë një rast i mirë, mos ta humbasim këtë mundësi që kemi për t’u rilindur e ringjallur në Jetën e të Ringjallurit, pohon imzot imzot Giovanni Peragine, ipeshkëv i Shqipërisë së Jugut, ta dëgjojmë mesazhin e tij për Pashkët 2020...

Të dëgjojmë porosinë e urimin e Pashkëve, nga imzot Giovanni Peragine
16 prill 2020, 11:23