Kërko

Vatican News
Prof. Afrim Hoti, Profesor i Departamentit të Shkencave Politike pranë Universitetit të Prishtinës Prof. Afrim Hoti, Profesor i Departamentit të Shkencave Politike pranë Universitetit të Prishtinës 

Prof. Afrim Hoti: Kosova ka sfida të mëdha, por edhe potencialin e duhur

Me Prof. Afrim Hotin, Profesor i Departamentit të Shkencave Politike pranë Universitetit të Prishtinës, flasim mbi gjendjen në Kosovë dhe sfidat që ka, me të cilat duhet të ballafaqohet e qeveria e ardhshme, e cila siç pritet, duhet të formohet nga partitë që fituan zgjedhjet, Lëvizja e Vetëvendosje dhe LDK-ja.

R.SH. - Vatikan

Kosova pas zgjedhjeve të tetorit, në pritje të certifikimit të rezultateve, pas përfundimit të rinumërimit të votave, e pastaj në pritje të formimit të qeverisë së re të vendit.

Me Prof. Afrim Hotin, Profesor i Departamentit të Shkencave Politike pranë Universitetit të Prishtinës, flasim mbi gjendjen në Kosovë dhe sfidat që ka, me të cilat duhet të ballafaqohet e qeveria e ardhshme, e cila siç pritet, duhet të formohet nga partitë që fituan zgjedhjet, Lëvizja e Vetëvendosje dhe LDK-ja.

Prof. Afrim Hoti, për Radio Vatikanin, analizon situatën politike pas zgjedhjeve, kujton sfidat që Kosova ka brenda dhe jashtë, çka do të thotë se duhet të punojë shumë për të përmirësuar situatën brenda vendit, me reforma e nisma tjera dhe të angazhohen në bashkëpunimin e saj me komunitetin ndërkombëtar, për të gjitha ato çështje që janë të domosdoshme për ta çuar vendit përpara në skenën rajonale e ndërkombëtare. Një kontribut, për shoqërinë e Kosovës dhe vlerat e saj, mund të japin bota e kulturës dhe komunitetet fetare të vendit po ta dëgjojmë Prof. Afrim Hotin në mikrofonin e dom David Gjugjës...

Ta dëgjojmë Prof. Afrim Hotin në mikrofonin e dom David Gjugjës
24 nëntor 2019, 15:49