Пребарување

Vatican News
Папата Фрањо со големиот имам од Ал Азхар Папата Фрањо со големиот имам од Ал Азхар   (AFP or licensors)

Твитер порака на папата Фрањо

Папата објави Твитер порака по разговорот со големиот имам од Ал Азхар.
20 ноември 2020, 15:17