Пребарување

Vatican News
2021.11.04 video promozionale per il Sinodo

Промотивно видео за Синодата

По повод започнатиот синодалниот процес на Црквата во Македонија, Координативното тело за синодата подготови промотивно видео за синодата во кое накратко се дава одговор на основите прашања: Што е синода, кој, како и каде може да учествува.

Погледнете го видеото.

https://www.youtube.com/watch?v=u6X4WIEqDEo
04 ноември 2021, 10:09