Cerca

Vatican News
Плоштад Македонија - Скопје Плоштад Македонија - Скопје 

Вторник 7 мај е работен ден во Македонија

По завршувањето на 131. Владина седница, на 23 април 2019 година, портпаролот на Владата Миле Бошњаковски соопшти дека вторник 7 мај ќе биде работен ден.

Папата Фрањо доаѓа во Македонија и родниот град на света Мајка Тереза – Скопје при што ќе оствари средба со државниот врв, а централен настан е светата Литургија на плоштадот Македонија.

24 април 2019, 14:10