Vatican News

Papa pranon dorëheqjen e Angelo Becciu nga të drejtat e lidhura me kardinalatin

Becciu heq dorë edhe nga detyra e prefektit të Kongregatës për Çështjet e Shenjtorëve

R.SH. - Vatikan

“Sot, e enjte, 24 shtator, Ati i Shenjtë pranoi dorëheqjen nga detyra e prefektit të Kongregatës për Çështjet e Shenjtorëve dhe nga të drejtat e lidhura me kardinalatin, paraqitur nga Hirësia e Tij, kardinali Giovanni Angelo Becciu”. Njoftimin e dha sonte një komunikatë e Sallës së Shtypit të Selisë së Shenjtë.

24 shtator 2020, 21:26