Kërko

 La parabola del seminatore La parabola del seminatore

Papa: çdo ditë Zoti kalon dhe mbjell një farë në jetën tonë

Papa: “çdo ditë Zoti kalon dhe mbjell një farë në tokën e jetës sonë. Po rritja e atij filizi varet nga ne, nga #lutja jonë, nga zemra e hapur me të cilën ne i afrohemi Shkrimeve tё Shenjta, në mënyrë që ato të bëhen për ne Fjala e gjallë e Zotit”

R.SH. - Vatikan

Çdo ditë Zoti kalon dhe mbjell një farë në tokën e jetës sonë. Po rritja e atij filizi varet nga ne, nga #lutja jonë, nga zemra e hapur me të cilën ne i afrohemi Shkrimeve tё Shenjta, në mënyrë që ato të bëhen për ne Fjala e gjallë e Zotit”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot 6 korrik 2022, botuar nё @Pontifex.

Jezusi troket e ne nuk kujtohemi

Sa herë Jezusi kalon në jetën tonë, ose dërgon një engjëll, e ne nuk e vëmë re fare. Duhet tё jemi tё kujdesshëm e t’i përgjigjemi me një ‘po’ personale, të sinqertë, dhuratës së çmuar të Zotit qё kalon nё jetёn tonё, që sjell paqe e dashuri, na fton Papa Françesku. 

06 korrik 2022, 11:37