Kërko

Vatican News
Zgjedhja e Papës Françesku, 13 mars 2013 Zgjedhja e Papës Françesku, 13 mars 2013 

Papa Françesku: urimet e ipeshkvijve të Argjentinës për shtatë vjetorin e papnisë

"Duam të falënderojmë Zotin dhe të ju sigurojmë lutjen tonë të vazhdueshme për frytshmërinë e misionit të tuaj apostolik. Kërkojmë Bekimin tuja për mbarë Popullin e Shenjtë të Zotit që jeton në Vendin tonë", shkruajnë ipeshkvijtë e Argjentinës në mesazhin e urimit dërguar Atit të Shenjtë Jorge Mario Bergoglios.

R.SH. - Vatikan

Ipeshkvijtë e Konferencës Episkopale Katolike Argjentinase i kanë dërguar një letër urimi Papës Bergoglio me rastin e shtatë vjetorit të zgjedhjes së tij si Papë, që bie më 13 mars.

"Duam të falënderojmë Zotin dhe të ju sigurojmë lutjen tonë të vazhdueshme për frytshmërinë e misionit të tuaj apostolik. Kërkojmë Bekimin tuja për mbarë Popullin e Shenjtë të Zotit që jeton në Vendin tonë", shkruajnë ipeshkvijtë e Argjentinës në mesazhin e urimit dërguar Atit të Shenjtë Jorge Mario Bergoglios.

11 mars 2020, 15:21