Vatican News
2019.09.13 Papa Francesco - Presuli della Conferenza Episcopale dell'India, in Visita "ad Limina Apostolorum" 2019.09.13 Papa Francesco - Presuli della Conferenza Episcopale dell'India, in Visita "ad Limina Apostolorum"  (Vatican Media)

Papa: priti në audiencë ipeshkvijtë e Indisë në vizitën e tyre ad limina apostolorum

Papa Françesku priti në audiencë ipeshkvijtë e Konferencës Episkopale Katolike të Indisë, me rastin e vizitës së tyre ad limina apostolorum në Vatikan. Kështu njofton salla e shtypit e Selisë së Shenjtë.

R.SH. - Vatikan

Papa Françesku priti sot paradite në audiencë ipeshkvijtë e Konferencës Episkopale Katolike të Indisë, me rastin e vizitës së tyre ad limina apostolorum në Vatikan. Kështu njofton salla e shtypit e Selisë së Shenjtë.

Kujtojmë se vizita “Ad Limina Apostolorum”, është një vizite që bëjnë të gjithë ipeshkvijtë e botës, në çdo pesë vjet. Ata i prezantojnë Atit të Shenjtë Papë dhe Dikastereve të ndryshme të Selisë Apostolike në Vatikan, fotografinë e realitetit të Kishës në vendin e tyre, sukseset e arritura, çështjet e ndryshme të rëndësishme në dioqezat e tyre, si nga pikëpamja shpirtërore e kishtare, po kështu edhe nga këndvështrim i kulturor e shoqërorë.

13 shtator 2019, 15:05