Kërko

Vatican News
Papa Françesku gjatë audiencës së përgjithshme në Sallën Pali VI në Vatikan Papa Françesku gjatë audiencës së përgjithshme në Sallën Pali VI në Vatikan  (AFP or licensors)

Papa: Zoti do të vijë për të na shpëtuar

Në faqen papnore të internetit @Pontifex, Ati i Shenjtë Bergoglio shkruan: "Para tragjedive të jetës sonë jemi të thirrur të vështrojmë horizontin, sepse jemi shëlbuar dhe Zoti do të vijë për të na shpëtuar”.#SantaMarta"

R.SH. - Vatikan

Në një tweet të ri, botuar sot në faqen papnore të internetit @Pontifex, Ati i Shenjtë Bergoglio shkruan: "Para tragjedive të jetës sonë jemi të thirrur të vështrojmë horizontin, sepse jemi shëlbuar dhe Zoti do të vijë për të na shpëtuar”.#SantaMarta"(29 nëntor 2018).

Po ç’kuptim ka jeta e fesë? Ç ‘është kjo jetë? Këtyre pyetjeve u përgjigj Papa në tweet-in e faqes papnore të internetit @Pontifex të 3 shkurtit 2018, duke u kujtuar të gjithëve se “Jeta e fesë është dëshirë për të ndenjur me Zotin, kërkim i vazhdueshëm i vendit, ku Ai banon!”.  Prandaj, pohon Papa: “Ta lemë Jezusin të na takojë. Ky është sekreti për ta mbajtur gjallë flakën e jetës shpirtërore”.

29 nëntor 2018, 14:19