Kërko

Vatican News

# Synod2018 tёrё Sinodi në më pak se një minutë

R.SH. - Vatikan

Sinodi i Ipeshkvijve kushtuar Rinisë, qё u mbjatё gjatё muajit tetor, mbyllet në shenjë tё gëzimit, bashkёndarjes dhe bukurisё sё takimit. Fytyrat dhe zemrat e një Kishe nё dalje.

 

27 tetor 2018, 20:36