Kërko

Vatican News
Cardinale Pietro Parolin Cardinale Pietro Parolin  (Vatican Media)

Nikaragua. Telefonata ndërmjet kardinali Parolin dhe zëvendës presidentit Pence

Situata në Nikaragua në qendër të një telefonate ndërmjet Sekretarit të Shtetit Kardinalit Pietro Parolin dhe Zëvendës Presidentit Amerikan Mike Pence. Njoftimin e konfirmon Salla e Shtypit të Selisë së Shenjtë.
12 gusht 2018, 07:44