Kërko

Vatican News
Pane donato Pane donato   (Copyright: Stefano Buttafoco Arti Fotografiche)

Papa: t’i shndërrojmë pasuritë në marrëdhënie me njerёzit

Papa: "Pasuria mund të shtyjë të ngresh mure. Jezusi, përkundrazi, i fton dishepujt e vet t’i shndërrojnë mallrat e pasuritë në marrëdhënie, sepse njerëzit vlejnë më shumë se gjërat dhe kanë më shumë rëndësi se pasuritë qё kemi”.

R.SH. - Vatikan

"Pasuria mund të shtyjë të ngresh mure. Jezusi, përkundrazi, i fton dishepujt e vet t’i shndërrojnë mallrat e pasuritë në marrëdhënie, sepse njerëzit vlejnë më shumë se gjërat dhe kanë më shumë rëndësi se pasuritë qё kemi”. Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot mё 18 gusht, botuar nё faqen e internetit @Pontifex.

18 gusht 2020, 09:46