Kërko

Vatican News
2020.03.27 Preghiera in Piazza San Pietro con Benedizione Urbi et Orbi  2020.03.27 Preghiera in Piazza San Pietro con Benedizione Urbi et Orbi   (Vatican Media)

Papa tё jetojmё nё pёrkim me planet e Zotit

Papa: Mbështetuni në Zotin dhe përpiquni të përkoni me planet e Tij, e tё pranojmë qё shpëtimi Tij mund tё mbërrij tek ne nёpёr udhë të ndryshme nga ato që mund tё mendojmё dhe tё presim.

R.SH. - Vatikan

"Mbështetuni në Zotin dhe përpiquni të përkoni me planet e Tij, e tё pranojmë qё shpëtimi Tij mund tё mbërrij tek ne nёpёr udhë të ndryshme nga ato që mund tё mendojmё dhe tё presim". Kёshtu pohon Papa Françesku nё njё tweet, sot mё 28 gusht 2020, botuar nё faqen e internetit @Pontifex.

28 gusht 2020, 15:46