Kërko

Vatican News
2019.05.18 Papa Francesco con Mons. Jean-Marie Speich, Arcivescovo tit. di Sulci, Nunzio Apostolico in Slovenia  2019.05.18 Papa Francesco con Mons. Jean-Marie Speich, Arcivescovo tit. di Sulci, Nunzio Apostolico in Slovenia  

Audienca e sotme tё Papёs Françesku

Papa Françesku priti nё audiencë Prefektin e Kongregatës sё Selisë sё Shenjtë pёr Ungjillëzimin e Popujve, Kardinalin Luis Antonio Tagle dhe Nuncin Apostolik nё Slloveni, me detyrën e Delegatit Apostolike nё Kosovё, kryeipeshkvin Imzot Jean-Marie Speich.

R.SH. - Vatikan

Papa Françesku priti, sot paradite  nё audiencë, nё Vatikan:

-  Prefektin e Kongregatës sё Selisë sё Shenjtë pёr Ungjillëzimin e Popujve, Kardinalin Luis Antonio Tagle.

- Themeluesin e Komunitetit tё Shёn Egjidit, Prof. Andrea Riccardin edhe

- Nuncin Apostolik nё Slloveni, me detyrën e Delegatit Apostolike nё Kosovё, kryeipeshkvin Imzot Jean-Marie Speich.

26 qershor 2020, 14:06