Kërko

Vatican News
Tërmeti në Kroaci Tërmeti në Kroaci  (ANSA)

Papa shpreh afërsinë e tij me popullsinë e Kroacisë tё goditur nga tërmeti

Papa Françesku ka shpreh afërsinë e tij me popullsinë e Kroacisё të goditur nga tërmeti sot nё mёngjes. “Zoti Gjallë u dhashtё forcёn dhe solidaritetin për tё përballuar këtë fatkeqësi." Kёshtu tha Papa Françesku në përfundim të lutjes sё Engjëllit Tёnzot, kremtuar nё mesditë në Vatikan.

R.SH. - Vatikan

Papa Françesku ka shpreh afërsinë e tij me popullsinë e Kroacisё të goditur nga tërmeti sot nё mёngjes.

"Shpreh afërsinë time me popullin e Kroacisë të prekur këtë mëngjes nga tërmeti. Zoti Gjallë u dhashtё forcёn dhe solidaritetin për tё përballuar këtë fatkeqësi." Kёshtu tha Papa Françesku në përfundim të lutjes sё Engjëllit Tёnzot, kremtuar nё mesditë e transmetuar drejtpërsëdrejti nё streaming nga Salla e Bibliotekës sё Pallatit apostolik nё Vatikani.

22 mars 2020, 12:25