Kërko

Vatican News
 Papa në mes të artistëve të Cirkut të Moskës Papa në mes të artistëve të Cirkut të Moskës  (Vatican Media)

Për Papën luajnë artistët e Cirkut të Moskës

U dha edhe një shfaqje e vogël, sot, në skenën e Sallës së Palit VI, gjatë audiencës së Papës.

R. SH. - Vatikan

 U dha edhe një shfaqje e vogël, sot, në skenën e Sallës së Palit VI, gjatë audiencës së Papës. Për nder të Françeskut luajtën disa akrobatë të Cirkut të Moskës. Ndërmjet tyre, edhe një vajzë e vogël. Papa i ndoqi duke qeshur, jashtëzakonisht i kënaqur nga shfaqja. E, në përfundim, i përshëndeti artistët dhe drejtuesit e Cirkut, me të cilët bëri edhe disa fotografi, duke u dhuruar, me këtë rast,  edhe medalje e kujtime të tjera.

 

11 dhjetor 2019, 13:06