Kërko

Vatican News

Në një minutë udhëtimi dhe mbërritja e Papës Françeskut në Tajlandë

Papa mbërrini në Bangkok, ku u prit përveç autoriteteve tajlandeze, ipeshkvijve dhe nderimeve të zakonshme ushtarake, edhe nga njëmbëdhjetë fëmijë, me veshje tradicionale, që e përqafuan me dashuri Atin e Shenjtë.

R.SH. - Vatikan

Pas një udhëtimi oqeanik Papa mbërrini në Bangkok, ku u prit përveç autoriteteve tajlandeze, ipeshkvijve dhe nderimeve të zakonshme ushtarake, edhe nga njëmbëdhjetë fëmijë, me veshje tradicionale, që e përqafuan me dashuri Atin e Shenjtë.

Sapo mbërrini në Nunciaturën Apostolike në Bangkok, Françesku mundi të pushonte nga udhëtimi i gjatë dhe të kremtonte Eukaristinë (Meshën) në formën private. Në këtë video, prej një minute, po i përshkojmë hapat e para të Papës në tokën tajlandeze.

20 nëntor 2019, 17:19