Kërko

Vatican News
 povertà, degrado sociale, poveri, bambino povero povertà, degrado sociale, poveri, bambino povero 

Papa: të kujdesemi për varfërinë e vëllezërve tanë

"Sot t’ia kërkojmë Zotit hirin e dhembshurisë, aftësinë për të marrë përsipër përgjegjësinë e varfërisë së vëllezërve dhe të motrave tona. #EndPoverty ". Me këtë tweet Papa Françesku e kujton Ditën Ndërkombëtare kundër Varfërisë që kremtohet sot.

R.SH. - Vatikan

"Sot t’ia kërkojmë Zotit hirin e dhembshurisë, aftësinë për të marrë përsipër përgjegjësinë e varfërisë së vëllezërve dhe të motrave tona. #EndPoverty ". Me këtë tweet Papa Françesku e kujton Ditën Ndërkombëtare kundër Varfërisë që kremtohet sot. Papa kujton në mesazh edhe fragmentin e Mateut ungjilltar, ku Jezusi thotë: "Pata uri dhe ju më dhatë të ha, pata etje e më dhatë të pi" (Mt 25,35).

17 tetor 2019, 18:47