Vatican News

Çastet më të bukura të ditёs sё parё tё vizitёs së Papës nё Mozambik

Çastet më të bukura të shtegtimit të Papës nё Mozambik, parë nga telekamerat e Vatican Media nё ditёn e parё, 5 shtator, tё Shtegtimit apostolik të Papës Françesku nё Mozambik.

R.SH. - Vatikan

Një video e shkurtër e Vatican Media përmbledh çastet më domethënëse të ditёs sё parё, 5 shtator, tё Shtegtimit apostolik të Papës Françesku nё Mozambik. 

T’i pёrshkojmё momentet dhe takimet e Papës Françesku nё Maputo, parë nga telekamerat e Vatican Media: vizita te presidenti i Republikës, në Pallatin “Ponta Vermelha”, pastaj takimi me autoritetet, shoqërinë civile dhe Trupin diplomatik; takimi ndërfetar me të rinjtë në Pavillon Maxaquene; pas dite takimi me ipeshkvijtë, priftërinjtë dhe rregulltarët, në katedralen e Zojës së Papërlyer. Pastaj, vizita në Shtëpinë “Mateo 25”, që strehon fëmijët e rrugës .

06 shtator 2019, 00:11