Kërko

Vatican News
2019.05.01 Udienza Generale 2019.05.01 Udienza Generale  (Vatican Media)

Papa: Universitetit Katolik, dialog të përhershëm ndërmjet fesë e pyetjeve të sotme

Uroj që Universiteti Katolik - tha Ati i Shenjtë Bergoglio – të vazhdojë gjithnjë e më mirë shërbimin e tij për formimin e të rinjve, në një dialog të vazhdueshëm ndërmjet fesë dhe pyetjeve të botës bashkëkohore".

R.SH. - Vatikan

“Të dielën e ardhshme në Itali kremtohet Dita për Universitetin e Zemrës së Krishtit, kujtoi sot Papa Françesku në fund të audiencës së përgjithshme, mbajtur paradite në Sheshin e Shën Pjetrit në Vatikan.

"Uroj që ky Universitet - tha Ati i Shenjtë  Bergoglio – të vazhdojë gjithnjë e më mirë shërbimin e tij për formimin e të rinjve, në një dialog të vazhdueshëm ndërmjet fesë dhe pyetjeve të botës bashkëkohore".

01 maj 2019, 11:06