Cerca

Vatican News
 Papa në audiencën e përgjithshme Papa në audiencën e përgjithshme   (Vatican Media)

Papa përshëndet pjesëmarrësit në takimin e Family International Monitor

Njeriu ëndërron dashurinë dhe të mirën, por pastaj i vë vazhdimisht përballë së keqes vetveten dhe të afërmin.

R. SH. - Vatikan

Gjatë përshëndetjeve në gjuhën angleze, Papa iu drejtua në mënyrë të veçantë, përfaqësuesve të Qendrave dhe Instituteve Universitare për Studimin e Familjes, ardhur nga vende të ndryshme, për takimin e tyre të parë të Family International Monitor, organizuar nga Instituti Papnor Gjon Pali II.

Ku takim - kujtoi Françesku - organizohet me rastin e Ditës ndëkombëtare të familjes, që sivjet kujton rolin e saj në kujdesin për krijimin, shtëpinë tonë të përbashkët.

 

15 maj 2019, 14:24