Vatican News

Dita e djeshme e Papës në Panama, në një minut

E enjte, 24 janar. Në 60 sekonda, dita e Papës Françesku në Panama, treguar me një video të Vatican Media: ceremonia e mirëseardhjes, takimi me autoritetet, me Trupin Diplomatik dhe me përfaqësuesit e shoqërisë cicile, fjala para ipeshkvijve të Amerikës Qendrore e, së fundi, ceremonia e hapjes së DBR-së 2019.
25 janar 2019, 10:52