Kërko

Vatican News

Një ditë në një minutë: Papa Françesku në Panama

Papa Françeskut në Panama, e enjte 24 janar 2019, nga telekamerat e Vatikan Media: ceremonia e mirëseardhjes, takimi me autoritetet e vendit, Trupin Diplomatik dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile, fjalimi drejtuar ipeshkvijve të Amerikës Qendrore dhe, së fundi, ceremonia e hapjes së Ditës XXXIV Botërore të Rinisë

R.SH. - Vatikan

Papa Françeskut në Panama, e enjte 24 janar 2019, nga telekamerat e Vatikan Media: ceremonia e mirëseardhjes, takimi me autoritetet e vendit, Trupin Diplomatik dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile, fjalimi drejtuar ipeshkvijve të Amerikës Qendrore dhe, së fundi, ceremonia e hapjes së Ditës XXXIV Botërore të Rinisë.

"Kjo Ditë nuk do të jetë një burim shprese për një dokument përfundimtar, një mesazh të rënë dakord apo një program që do të ekzekutohet". Në pjesën e fundit të fjalimit të tij në ceremoninë e pritjes dhe të përurimit të Ditës Botërore të Rinisë, në Campo Santa Maria Antigua të Cinta Costerës, Papa Françesku i siguroi të rinjtë se "ky takim transmeton shpresë në sajë të fytyrave tuaja dhe të lutjes" .

25 janar 2019, 12:39