Cerca

Vatican News
Papa viziton Bibliotekën Apostolike të Vatikanit Papa viziton Bibliotekën Apostolike të Vatikanit 

Papa viziton Bibliotekën Apostolike të Vatikanit

Sot paradite, Papa Françesku vizitoi Bibliotekën Apostolike të Vatikanit, siç bën nganjëherë, pa e lajmëruar personelin. Njoftimi u dha në Twitter nga nga vetë Biblioteka, e cila ka faqen e saj @VaticanLibrary, ku publikohen edhe disa fotografi nga vizita. Ati i Shenjtë u shoqërua nga arkivisti dhe bibliotekari i Kishës Shenjte Romake, kryeipeshkvi José Tolentino Calaça de Mendonça dhe nga prefekti, imzot Cesare Pasini.
04 dhjetor 2018, 15:11