Cerca

Vatican News
 Papa takohet me anëtarët e Komisionit të Rabinatit të Madh të Izraelit Papa takohet me anëtarët e Komisionit të Rabinatit të Madh të Izraelit  (Vatican Media)

Papa Françesku takohet me komisionin e Rabinatit të Madh të Izraelit

Papa pret 14 anëtarët e Komisionit të Rabinatit të Madh të Izraelit dhe të Komisionit për Marrëdhëniet fetare me Hebraizmin.

R. SH. - Vatikan

Dje pasdite, Papa Françesku priti, në Vatikan, 14 anëtarët e Komisionit të Rabinatit të Madh të Izraelit dhe të Komisionit për Marrëdhëniet fetare me Hebraizmin.

20 nëntor 2018, 13:59