Cerca

Vatican News
2018.10.29 Sua Eccellenza Maria Fernanda Espinosa Garces Presidente Assemblea Generale Nazioni Unite 2018.10.29 Sua Eccellenza Maria Fernanda Espinosa Garces Presidente Assemblea Generale Nazioni Unite  (Vatican Media)

Papa Françesku priti në audiencë Presidenten e Asamblesë së Kombeve të Bashkuara Espinosa

Presidenti i Asamblesë së Kombeve të Bashkuara në takim me Papa Françeskun foli për multilateralizmin si një zgjidhje për problmet që ka njerëzimi.

R.SH. - Vatikan

Presidentja e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, Maria Fernanda Espinosa, u takua, sot paradite në Vatikan, me Shenjtërinë e Tij, Papën Françesku. Në takim u fol për emigracionin, refugjatët, të ardhmen e të rinjve, rolin e grave në shoqëri e, përveç kësaj, u fol edhe për mbrojtjen e multilateralizmit si e vetmja mënyrë vërtet efikase për t’i përballuar problemet dhe nevojat që ka sot njerëzimi.

Pas takimit me Atin e Shenjtë, Presidentja Espinosa e quajti audiencën e sotme të rëndësishme për vijimin e betejës për zgjidhjen e problemeve  si varfëria, emigracioni etj që mundojnë njerëzimin.

30 tetor 2018, 15:17