Cerca

Vatican News
Papa Françesku në Sinod Papa Françesku në Sinod 

Burke: Papa Françesku u pengua e ra, por është mirë

“Sot paradite, ndërsa kthehej në Shtëpinë e Shën Martës, Ati i Shenjtë u pengua dhe ra, por u ringrit menjëherë. Është mirë”.

R.SH. - Vatikan

Ky lajm u dha nga drejtori i Sallës së Shtypit të Vatikanit, Greg Burke, në hapje të konferencës për shtyp mbi Sinodin e Ipeshkvijve, që vijon në Vatikan. Sapo ka përfunduar puna mbi pjesën e parë të Instrumentum Laboris të Asamblesë XV të përgjithshme e të zakonshme të Sinodit me temë “Të rinjtë, feja dhe shoshitja e thirrjes”.

09 tetor 2018, 14:59