Cerca

Vatican News
 Papa Françesku para varrit të Palit VI Papa Françesku para varrit të Palit VI 

Papa Françesku lutet para varrit të Palit VI

Françesku, në lutje para varrit të Palit VI

R. SH. - Vatikan

Në mëngjesin e 6 gushtit, festa e Shndërrimit të Zotit dhe 40-vjetori i vdekjes së Palit VI, Papa Françesku zbriti në Kriptën e Vatikanit, ku presin zgjimin shumë nga Papët e Kishës katolike, duke nisur nga Shkëmbi - Pjetri - Papa i parë.  Françesku u ndalua një copë herë para varrit të Paraardhësit, në lutje.

 

06 gusht 2018, 16:41