Cerca

Vatican News
Papa në një nga takimet me ipeshkvijtë Papa në një nga takimet me ipeshkvijtë 

Papa Françesku hap nesër asamblenë e ipeshkvijve italianë

Të reflektojnë mbi “Praninë kishtare në kontekstin aktual komunikativ”: ky është synimi i Konferencës Ipeshkvnore Italiane, asamblenë e përgjithshme të së cilës hap nesër Papa Françesku.

R.SH. - Vatikan

Nesër, Papa Françesku hap në Vatikan, asamblenë e përgjithshme të ipeshkvijve italianë, e cila do të vazhdojë deri më 24 maj. Këtë vit, tema i nxit prelatët të reflektojnë mbi “Praninë kishtare në kontekstin aktual komunikativ”. Ipeshkvijtë do të konfrontohen mbi “përgjegjësinë edukative dhe misionare të Kishës në një kulturë të plazmuar fuqimisht nga komunikimi”, siç thuhet në komunikatën e tyre për shtyp.

20 maj 2018, 09:00