Kërko

Vatican News
Ipeshkvi Sapёs, imzot Simon Kulli Ipeshkvi Sapёs, imzot Simon Kulli 

Imzot Simon Kulli: mesazhi Krishtlindjes 2020

Imzot Simon Kulli: Krishtlindja na kujton se si Zoti vjen e mishёrohen nё realitetin tonё, nё mёnyrё tё veçantё, atje ku ёshtё vёshtirё. Zoti nuk na harron, nuk na le, Ai ёshtё gjithmonё i pranishёm mes nesh, Jezusi na tregon fytyrёn e Hyjit.

R.SH. - Vatikan

Krishtlindja na kujton se si Zoti vjen e mishёrohen nё realitetin tonё, nё mёnyrё tё veçantё, atje ku ёshtё vёshtirё. Zoti nuk na harron, nuk na le, Ai ёshtё gjithmonё i pranishёm mes nesh, Jezusi na tregon fytyrёn e Hyjit. Ta mirёpresim si Maria e Jozefi. T'i dёgjojmё urimet dhe mesazhin e ipeshkvit tё Sapёs, imzot Simon Kulli, pёr Krishtlindjen 2020...

Urimet e ipeshkvit tё Sapёs, imzot Simon Kulli, pёr Krishtlindjen 2020
25 dhjetor 2020, 17:19