Vatican News
 Quadro-Beata-Vergine-del-Santo-Rosario-di-Pompei Quadro-Beata-Vergine-del-Santo-Rosario-di-Pompei 

Festa Zojёs Rruzare nё Shkodёr e Bishtazhin

Sonte bie nata e festës sё Zojës Rruzare, festë shumë e përzemërt për besimtarët katolikë shqiptarë. Kujtojmë se në trevat shqiptare ka disa Tempuj që i kushtohet Zojës së Bekuar Rruzare, po përmendim atë në Shkodër, Kishën te Arra e Madhe dhe Kishën famullitare në fshatin Bishtazhin në Gjakovёs, nё Kosovë e në vende tjera.

R.SH. - Vatikan

Sonte bie nata e festës sё Zojës Rruzare, festë shumë e përzemërt për besimtarët katolikë te mbarë botën dhe për ata shqiptarë. Kujtojmë se në trevat shqiptare ka disa Tempuj që i kushtohet Zojës së Bekuar Rruzare, po përmendim atë në Shkodër, Kishën te Arra e Madhe dhe Kishën famullitare në fshatin Bishtazhin në Gjakovёs, nё Kosovë e në vende tjera.

Tё dёgjojmё françeskanin At Fran Pёrlala pёr kremtimin e festёs sё Zojёs Rruzare te Kisha e Arrёs sё Madhe nё Shkodёr...

Tё dёgjojmё françeskanin At Fran Pёrlala pёr kremtimin e festёs sё Zojёs Rruzare te Kisha e Arrёs sё Madhe nё Shkodёr.

Kalojmё te komuniteti kishtar i Zojёs Rruzare nё Bishtazhin tё Gjakovёs, e tё dёgjojmё famullitarin dom Lush Sopi...

Tё dёgjojmё famullitarin e Kishёs sё Zojёs Rruzare nё Bishtazhin tё Gjakovё dom Lush Sopi
06 tetor 2020, 09:57