Kërko

Vatican News
At Ettore Cunial, rregulltar jozefin i Murialdos, misionar nё Durrёs At Ettore Cunial, rregulltar jozefin i Murialdos, misionar nё Durrёs  

At Salustri: At Ettore Cunial dёshmitar i dashurisё ungjillore

Njё interviste e Elidon Dodaj me atë Giovanni Salustri (rregulltar jozefin i Murialdos), misionar nё Shqipёri, mbi hapjen e procesit tё lumnimit tё rregulltarit jozefin at Ettore Cunial, lindur nё Possagno (Treviso) mё 13 gusht 1933 e vrarё, therur mizorisht nё Durrёs mё 8 tetor 2001, ku qe dёrguar nё mision vetёm njё vit mё parё.

R.SH. - Vatikan

Më 8 tetor do të hapet zyrtarisht në Tiranë, çështja e procesit kanonik kishtar për lumnimin e rregulltarit jozefin të Murialdos, at Ettore Cunial, i cili shërbeu dhe u vra pabesisht në Shqipëri, në vitin 2001. Çështjen, në nivelin dioqezan, do ta shpallë kryeipeshkvi i Tiranë-Durrësit, imzot George Frendo, aktualisht, kryetar i Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë, në Katedralen e Shën Palit në kryeqytet. 

Njё intervistë e Elidon Dodajt me at Giovanni Salustri (rregulltar jozefin i Murialdos), misionar nё Shqipёri, mbi hapjen e procesit tё lumnimit tё rregulltarit jozefin, lindur nё Possagno (Treviso) mё 13 gusht 1933 e vrarё mizorisht nё Durrёs mё 8 tetor 2001, ku qe dёrguar nё mision vetёm njё vit mё parё.

Dëgjo intervistën me atë Giovanni Salustri...

 

07 tetor 2020, 09:42