Kërko

Vatican News
 Mons Gjergj Meta - vescovo di Rreshen - Albania Mons Gjergj Meta - vescovo di Rreshen - Albania 

Imzot Gjergj Meta: Kisha bashkëpunon në luftimin e Covid-19 në vend

Imzot Gjergj Meta flet rreth masave ka marrë edhe Kisha katolike e Shqipërisë, përmes Ipeshkvijve të saj, për t’iu përgjigjur situatës kritike që u krijua edhe në Shqipëria nga Codiv-19, në përkim me masat e qeverisë së Tiranës.

R.SH. - Vatikan

Imzot Gjergj Meta, ipeshkëv i Rreshenti, flet rreth masave ka marrë edhe Kisha katolike e Shqipërisë, përmes Ipeshkvijve të saj, duke pezulluar kremtimet e veprimtaritë,  ndër to edhe shtegtimet në Shenjtëoren e Zojs së Këshillit të Mirë në Shkodër dhe në Shenjtëroren e Shëna Ndout në Laç, për t’iu përgjigjur situatës kritike që u krijua edhe në Shqipëria nga Codiv-19, në përkim me masat e qeverisë së Tiranës.  Mbi këtë në mikrofonin e Radio Vatikanit – Vatikan News të dëgjojmë Sekretarin e Konferencës Ipeshkëvnore Katolike të Shqipërisë e  Ipeshkvin e dioqezës së Rrëshenit, imzot Gjergj Meta....

Të dëgjojmë Ipeshkvin e dioqezës së Rrëshenit, imzot Gjergj Meta
12 mars 2020, 14:24