Kërko

Vatican News
Imzot George Frendo ne studio te redaksise shqipe te Radio Vatikanit me dom David Gjugja  Imzot George Frendo ne studio te redaksise shqipe te Radio Vatikanit me dom David Gjugja  

Imzot Frendo: Të kujdesshëm e të bashkuar në kohën e Covid-19

Imzot Frendo flet rreth Kishës katolike në Shqipëri në kohën e koronavirusit, masat për t’u mbrojtur nga përhapja e Covid-19, kremtimet e Meshëve dhe të Sakramenteve pa popull, në transmetimin në streaming e social, ritet e kremtimeve Javës së Shenjtë të Pashkëve të afërta, ndihmini virusit në shoqëri.

R.SH. - Vatikan

Kisha katolike në Shqipëri në kohën e koronavirusit, masat për t’u mbrojtur nga përhapja e Covid-19, kremtimet e Meshëve dhe të Sakramenteve pa popull, në transmetimin në streaming  e social, ritet e kremtimeve Javës së Shenjtë të Pashkëve të afërta, ndihmini virusit në shoqëri.

Me imzot George Frendon, kryeipeshkëv të Tiranë-Durrësit e Kryetar i Konferencës Ipeshkëvnore Katolike të Shqipërisë flasim mbi jetën shoqërore, shpirtërore e Kishtare në kushtet e krijuara nga Covid-19. Më tepër të ndjekim intervistën tonë me Imzot George Frendon...

Të ndjekim intervistën tonë me Imzot George Frendon.
26 mars 2020, 12:49