Vatican News
George Frendo arcivescovo di Tirana e presidente conferenza episcopale d'Albania George Frendo arcivescovo di Tirana e presidente conferenza episcopale d'Albania 

Imzot Frendo mbi Nismat dhe masat e Kishës katolike në Shqipëri

Imzot Frendo flet mbi nismat dhe masat e Kishës katolike në Shqipëri, para situatës së krijuar nga koronavirusi

R.SH. - Vatikan

Masat parandaluese si pezullimi i kremtimeve liturgjike dhe ia i veprimtarive të ndryshme në Kisha e zona baritore, marrë nga Kisha katolike në Shqipëri që  do të jenë deri më 3 prillin e ardhshëm, përmes një Dekreti, hyjnë në fuqi nesër, 13 mars. Kremtimet liturgjike si Mesha me besimtarë ndalohen, por nuk do të mungojë kremtimi i Meshëve dhe transmetimi tyre përmes internetit e social si facebook. Imzot Frendo flet hollësisht mbi nismat dhe masat e Kishës katolike në Shqipëri, para situatës së krijuar nga koronavirusi në mikforonin e Elidon Dodajt nga Tirana, ta dëgjojmë..

Imzot Frendo flet mbi nismat dhe masat e Kishës katolike në Shqipëri, para situatës së krijuar nga koronavirusi
12 mars 2020, 15:56