Kërko

Vatican News
Don Elia Matija, meshtar shqiptar Don Elia Matija, meshtar shqiptar 

Don Elia Matija, mbi detyrën e re të koordinatorit për katolikët shqiptarë në Itali

Don Elia u përgjigjet pyetjeve të don David Gjugjës mbi emërimin, por edhe mbi gjendjen e katolikëve shqiptarë dhe impenjimin e tyre në dioqezat e ndryshme të Italisë.

R.SH. - Vatikan

Më 22 maj të këtij viti, Këshilli i Përhershëm i Ipeshkvijve të Italisë, emëroi koordinator të ri kombëtar për kujdesin baritor të shqiptarëve katolikë në Itali, meshtarin shqiptar don Elia Matija, nga dioqeza e Pistoia-s. Sot, don Elia u përgjigjet pyetjeve të don David Gjugjës mbi emërimin, por edhe mbi gjendjen e katolikëve shqiptarë dhe impenjimin e tyre në dioqezat e ndryshme të vendit, ku banojnë tashmë prej kohësh, ku kanë krijuar familje e ku bijtë e tyre janë integruar plotësisht në shkollë e në punë. Le të dëgjojmë intervistën…

Dëgjo intervistën me don Elia Matinë...
04 qershor 2019, 15:27