Cerca

Vatican News
 Simboli i të krishterëve të persektuar Simboli i të krishterëve të persektuar 

Masakër në Afrikën Qendrore: ndërmjet viktimave, edhe dy meshtarë

Digjet kampi i të shpërngulurve, plaçkitet ipeshkvnia dhe katedralja e Alindaos. “Lutuni për ne!”- janë fjalët e mëkëmbësit në telefonatën e tij të fundit. Edhe një herë, haraçin më të lartë e paguan popullsia e pafajshme: më se 42 të vdekur.
17 nëntor 2018, 16:56