Cerca

Vatican News
Campionati di football per ragazzi nella diocesi di Sapa Albania Campionati di football per ragazzi nella diocesi di Sapa Albania 

Imzot Simon Kulli: Kisha e Sapës gjithmonë pranë njerëzve

Ipeshkvi i Sapës, imzot Simon Kullin flet për vitin e ri baritor në Kishën dioqezane me nisma, synime dhe entuziazëm të përtërirë.

R.SH. - Vatikan

Posa kemi filluar muajin shtator, me të cilin fillojnë aktivitetet e një viti të ri në fusha të ndryshme të jetës shoqërore, si në shkollë, sipërmarrje e komunitete kishtare, dioqezane e famullitare. Pikërisht për këtë të fundit,  flasim me ipeshkvin e dioqezës së lashtë shqiptare të Sapës, imzot Simon Kulli.

Dhe flasim për vitin e ri baritor në Kishën dioqezane të cilën e drejton ipeshkvi ri shqiptar. Flasim një veprimtari që, për të vërtetë, nuk është ndërpre as gjatë periudhës së verës, madje ka pasur një mision të veçantë në zona të thella, ashtu siç nuk janë ndërprerë për asnjë për çast kremtimet liturgjike e sakramtale, mirëpo tani viti ri - jeta e Kishes dioqezane fillon me me nisma, synime dhe entuziazëm të përtërirë. Në mikrofonin e redaksisë shqipe të Vatican News ta dëgjojmë imzot Simon Kullin...

Imzot Simon Kulli flet per vitin e ri baritor ne dioqezen e Sapes
10 shtator 2018, 11:09