Kërko

Vatican News
European Union High Representative for Foreign Affairs and Security Policy Federica Mogherini European Union High Representative for Foreign Affairs and Security Policy Federica Mogherini 

Ballkan: Mogherini takon krerët e gjashtë vendeve më 29 tetor në Bruksel

Përfaqësuesja e Lartë e BE - së për Politikën e jashtme dhe Sigurinë, Federica Mogherini ka thirrur në një takim, me 29 tetor në Bruksel, krerët e gjashtë vendeve të Ballkanit perëndimor: Serbisë, Malit të Zi, Maqedonisë, Bosnjës-Hercegovinës, Shqipërisë dhe Kosovës.

R.SH. - Vatikan

Përfaqësuesja e Lartë e BE - së për Politikën e jashtme dhe Sigurinë, Federica Mogherini ka thirrur në një takim, me  29 tetor në Bruksel, krerët e gjashtë vendeve të Ballkanit perëndimor: Serbisë, Malit të Zi, Maqedonisë, Bosnjës-Hercegovinës, Shqipërisë dhe Kosovës. Njoftimin e jep agjencia serbe Tanjug, sipas së cilës Mogherini do të takohet me përfaqësuesit e Ballkanit në një darkë pune.

25 tetor 2019, 14:09