Cerca

Vatican News
Nëna e Hyjit, Gruaja që tha “Po” Nëna e Hyjit, Gruaja që tha “Po” 

Nëna e Hyjit, Gruaja që tha “Po”!

E lumja ti/ grua e zemrës së Zotit,/ që ke njerëzimin në shpirt,/ të lum do të jemi dhe ne,/ për tëndin/ e tonin “Amen”!.

R.SH. - Vatikan

Nëna e Hyjit, Gruaja që tha “Po”!

Mari, grua që gjegje ‘Po”,

“Po”-në e gjithë besnikërive,

përgjigje e thirrjes së dashurisë,

e ftesës së Fjalës.

 

Në fshehtësinë e strehës sate

në lutjen tënde të heshtur,

nga lart një zë

përshëndet, kumton, shpjegon:

Amen - është gjegjja.

 

Premtimi i lashtë

përmbushet plotësisht.

kjo ‘Po” e jotja

Besëlidhjen përtërin,

e përmbi tokë

bulon dashuria.

 

E lumja ti

grua e zemrës së Zotit,

që ke njerëzimin në shpirt,

të lum do të jemi dhe ne,

për tëndin

e tonin “Amen”!.

 

08 dhjetor 2018, 11:40