Vatican News
Ekspozita kushtuar Gjergj Kastriotit në Prishtinë Ekspozita kushtuar Gjergj Kastriotit në Prishtinë 

Kosova kujton Skënderbeun: ekspozita “Moti i madh”

Muzeu i Kosovës hapi ekspozitën “Moti i Madh” kushtuar Heroit Kombëtar të shqiptarëve, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu.

R.SH. - Vatikan

Në Kosovë vijojnë veprimtaritë në përkujtim të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, në 550-vjetorin e vdekjes së Heroit kombëtar. Muzeu Historik i vendit, në bashkëpunim me Muzeun Kombëtar të Shqipërisë, hapi në Prishtinë, ekspozitën “Moti i madh”, me statute, gravura e dokumente të tjera, që dëshmojnë për jetën dhe betejat e Skënderbeut. Ato mund të shihen deri më 6 dhjetor. Më hollësisht të dëgjojmë Rabije Ibrajn…

Dëgjo Rabije Ibrajn...
21 nëntor 2018, 17:54