Cerca

Vatican News
2018.09.28 Don David Gjugja e Agron Gjekmarkaj 2018.09.28 Don David Gjugja e Agron Gjekmarkaj 

Gjekmarkaj Agron: shoqëria shqiptare me arritjet dhe synimet

Agron Gjekmarkajt në mikrofonin e Vatican News, “shqiptarët sot janë më të pasur, po nuk di nëse janë më të mirë se ata të viteve 1945-1990?!”

R.SH. - Vatikan

Shoqëria shqiptare, nga periudha pas komunizmit e deri më sot, vlerat dhe fenomenet, që ndikojnë posaçërisht tek të rinjtë. Trashëgimia shpirtërore, kulturore e atdhetare që kleri katolik e intelektualët lanë pas. Thesari dhe bukuria e gjuhës shqipe e argumente tjera.

Pra, një fotografi të shoqërisë aktuale shqiptare, në krahasim me atë të viteve 1944-1990, ku, sipas Agron Gjekmarkajt në mikrofonin e Vatican News, “shqiptarët janë më të pasur, po nuk di nëse janë më të mirë se ata të viteve 1945-1990”, si dhe shpresat për një të ardhme më premtuese, ta dëgjojmë dr. Agron Gjekmarkaj..

Gjekmarkaj Agron: shoqëria shqiptare me arritjet dhe mangësitë

 

03 tetor 2018, 16:47