Vatican News
Don David Xhuxha e Agron Gjekmarkaj Don David Xhuxha e Agron Gjekmarkaj 

Agron Gjekmarkaj mbi Vitin e Skënderbeut dhe vlerat e tij

Intervista e don David Xhuxhës me pedagogun e Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë në Universitetin Shtetëror të Tiranës, Agron Gjekmarkaj, analist i njohur në media, mbi Vitin e Skënderbeut.

R.SH. - Vatikan

Heroi kombëtar i gjithë shqiptarëve, Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, dhe vlerat e strategjive dhe të aleancave të tij në ditët tona. Ky është argumenti kryesor i bisedës së don David Xhuxhës me pedagogun e Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë në Universitetin Shtetëror të Tiranës, Agron Gjekmarkaj, analist i njohur në media. Ta dëgjojmë…

Intervista me Agron Gjekmarkajn...
28 shtator 2018, 11:36