Пребарување

Vatican News
Папата Фрањо за време на молитвата Ангел Господов Папата Фрањо за време на молитвата Ангел Господов  (Vatican Media)

Ангел Господов: Световната сигурност нѐ спречува да го бараме и градиме Царството Божјо

Папата Фрањо во недела 16 јули 2020 година пред молитвата Ангел Господов, која се одржа на плоштадот Свети Петар во Ватикан, зборуваше за двете кратки Исусови параболи: за скриеното богатство и скапоцениот бисер. Говорот на папата Фрањо го пренесуваме во целост.
27 јули 2020, 12:54