Пребарување

Vatican News
Бискупот Стојанов со митрополитот Дебарско – кичевски г. Тимотеј Бискупот Стојанов со митрополитот Дебарско – кичевски г. Тимотеј 

Бискупот Киро се сретна со митрополитот Дебарско – кичевски г. Тимотеј

Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх, монс д-р Киро Стојанов на 7 февруари 2020 година во бискупската резиденција во Скопје го прими митрополитот Дебарско – кичевски г. Тимотеј.

Во пријатна и срдечна атмосфера соговорниците се осврнаа на Апостолската посета во Македонија на папата Фрањо минатата година, а исто така споделија меѓусебни искуства од животот и активностите од епархиите со кои раководат.

 

10 февруари 2020, 11:05